Rüyada kedi görmek anlamı ve yorumu ne anlatıyor?

Rüyada kedi görmekle ilgili olumlu rüya tabirleri de bulunmaktadır. Rüyasında kedi gören bir kadının çocuk sahibi olacağına da yorumlanır.

 0
Rüyada kedi görmek anlamı ve yorumu ne anlatıyor?

Gündelik yaşantımızı sevimli pek çok canlı ile paylaşmaktayız. Bu sebeple azı zamanlarda rüyalarımızda etrafımızda yoğunlukla gördüğümüz canlıları görebilmekteyiz. Bu gibi durumlarda bu canlıları görmenin nasıl bir anlama sahip olduğunu merak ederiz.

Rüyada kedi görmek, kişinin çocuk sahibi olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi kadın ise, eşinden ötürü biraz sıkıntı çekeceğine, çevresinde düşmanlar olacağına dair yorumlanır. Rüyada kedi görmek, oldukça laubali ve etrafındaki insanları kandıran, samimiyetsiz, iki yüzlü erkek şeklinde yorumlanmaktadır.

Bir başka rüya tabirine göre rüya içerisinde kedi görmek; kişi anne ise, çocuğuna karşı gereğinden çok zorlayıcı davranması, onun eğitimi adına çocuğu sıkacak bir biçimde gereksiz çaba harcaması anlamına gelir.

Kedi görmenin anlamı, rüyanın geri kalanı ile doğrudan ilişkilidir. Rüyada bir kedinin kendisine tısladığını gören bir kişi düşmanını açık bir şekilde tanıyacağı anlamına gelir.

Kedi, kişinin gözlerinin içine bakıyorsa ve dişlerini gösteriyorsa dost sandığı bir kişinin kendisine gerçek yüzünü göstereceğine işarettir. Kişinin aklında şüphelendiği kişiler varsa gözden geçirmelidir. Rüyasında yatağı üzerinde birden fazla kedi gören bir kişi, ev hayatında bazı mutsuzluklarla karşılaşacağı anlamına gelir.

Rüyayı gören kişi eşiyle arasının açılacağı, bekarsa ve sevgilisi varsa da kısa süreli olumsuzluklar yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Kedi Neye İşarettir?

Kedi, ev içerisinde çıkabilecek huzursuzluklara işaret eder. Bazı tabircilere göre de kedi, bolluk ve bereket anlamına gelir. Rüyasında kara kedi gören bir kişi gerçek hayatta sorunlarla boğuşuyor demektir. Gerçek hayatta bir kişi, başkasından borç almışsa ödemekte güçlük çekeceği anlamına da gelebilir.

Kediler, yaşamda ani hareket eden ve itaatkar olmayan hayvanlar oldukları için asiliği simgelerler. Başına buyruk hareketleri olan kedileri rüyada görmek, yaşamda birtakım sorunlarla karşılaşılacağı anlamına gelir. Ancak bu sorunların küçük ve geçici olduğu unutulmamalıdır. Kimi rüya tabircilerine göre rüyada birden fazla kedi görmekse kız çocuğuna delalet eder.

Rüyada Kedi Görmek

Kediler insanların hem rüyalarında hem de gerçek yaşamlarında karşısına çıkıyor. İnsanlar sembolik bir görüntünün genel anlamına sahip olmanın her zaman bir hayalperestin aradığı cevap olduğuna inanıyor. Rüyada görülen kedi, rüyayı gören kişiye bir mesaj verir. Birçok insan kedileri hayatın aydınlık ve karanlık tarafının bir parçası olarak görür çünkü kediler yüzyıllardan bu yana sembolik birer öğe olmuştur.

Bununla birlikte, tüm hayvanlar gibi kediler da saf formdadır. Kediler aslında sizi kendi kendinizi bulmaya ya da yakın zamanda girdiğiniz bir dönüşümün başlangıç ​​aşamalarında size yol göstermeye yardımcı olur. Kediler yılın belirli dönemlerinde tüy döker ve tüyleri yeniden çıkar; bu, dönüşüm ve yenilenmeyi sembolize eder.

Eğer kediden korkuyorsanız, bunun nedeni sadece değişimden korkmanızdır. Rüyada kedi görke, içinde bulunduğunuz hayatı yeniden düşünmenin ve yeni bir hayat yaratmanın zamanının geldiği anlamına gelir.

Rüyada dişi kedi görmek ne demektir?

Rüyada dişi kedi görmek, bireye fayda sağlarken, bir başka yandan da zararının görüleceği birini işaret eder. Rüyada dişi kedi görmek, kötü karakteri olan bir kadın şeklinde de yorumlanmaktadır. Görülen dişi kedi eğer evcil bir kedi ise, rüya sıkıntılardan kurtulmanın işaretçisidir.

Görülen dişi kedi, eğer sokak kedisi ise, çevreden birinin davranışlarının ve tavrının sonucu şeklinde problemli bir vaziyetle karşı karşıya kalınacaktır. Dişi bir evcil kedi, rüyada tırmalar ise, bir senelik bir zaman içerisinde mutluluk ve huzurun kalıcı olacağına işaret eder.

Bunun dışında haneye bereket gelecektir. Rüya içerisinde görülen dişi kendinin iki yüzlü ve kurnaz bir kadın şeklinde de yorumlandığı söylenebilir.

Rüyada dişi ve uslu uslu oturan ev kedisi görmek, rahatlık ve ferahlığa işâret eder. Rüyada dişi kedi görmeyi, hilekarlık ve düzenbazlık yapan bir eşe (hanıma) işaret eder şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada dişi sokak kedisi görmek, kendisin­de sıkıntı ve meşakkat bulunun şeylere işâret eder.

Bazen rüyada görülen dişi kedi, hilekâr kötü bir hizmetçi kadına işârettir. Rüyada dişi bir kedinin kendi sahibini ısır­ması, ev sahibinin rahat edeceği bir seneye işâret eder.

Rüyada erkek kedi görmek ne demektir?

Rüyada erkek kedi görmek, dil şakasını seven kimseye, fırsat bulunca bozgunculuk yapan ve ortalığı karıştıran insana, hanım ve çocuklar için cefa çekmeye; düşmanlık, hırsız­lık, gizli söz dinleme ve söz taşıma, zina yapma, vefasızlık gösterme ve insanı arkasın­dan çekiştirmek gibi çirkin işlere işâret eder. Bir kimsenin rüyada erkek kedi görmesi, kitap ve hesap defterine işâret eder.

Rüyada Siyah Kedi Görmek

Rüyada siyah kedi görmek, rüya sahibinin, herhangi bir nedenden dolayı, kalbinde tarif edilemeyen bir sıkıntı hissedeceğine, bundan ötürü de devamlı bir huzursuzluk içerisinde kalacağına, diken üstünde yaşayacağına ve bu sorunlarından, sıkıntılarından kurtulmak adına problemin çıkış noktası bulmasının çok önemli olacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi görmek talihsizlik veya ölümü sembolize etmez. Hangi şekilde görürseniz görün, eğer rüyanızda bir kedi görmüşseniz son derece algılayıcı bir insansınız demektir. Çok zeki ve gözlemcisiniz. Sadece düşündüğünüzü söylemekten ziyade sessizce oturmayı tercih edersiniz.

Çünkü insanları ve dünyayı gözlemlemek için o kadar çok zaman harcadınız ki, en ufak sinyallerden büyük anlamlar çıkarabilirsiniz. Rüyada kara kedi görmek bağımsız ve kendi kendine yeten biri olduğunuza işaret eder. Bir şeylerin nasıl gerçekleşeceğini biliyorsunuz ve insanlardan nadiren yardım istersiniz.

Rüyada Gri Kedi Görmek

Rüyada gri kedi görmek iş ve özel hayatınız da yaşayacağınız can sıkıcı ve elverişli olmayan durumları işaret etmektedir. Rüyada gri kediyi sevebiliyorsanız yaşayacağınız tüm bu olumsuz durumları aşabileceğinize yorulur.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Rüyada beyaz kedi görmek, rüya sahibinin, aile yaşamında ve iş yaşamında oldukça sorunlu, sıkıntılı ve zor zamanlarının yaklaşmakta olduğunun habercisidir. Rüya sahibinin bu durumda, sabır ve azim göstererek bu problemlerden kurtulacağına yorulur. Aynı şekilde, karşılaşılacak olan sorunların karşısında sabır gösterilmesi halinde refaha ulaşılacağına işaret edilmektedir.

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusunu Sevmek

Rüyada beyaz kedi yavrusunu sevmek; rüyayı gören bireyin yapmış olduğu kimi hatalar yüzünden işlerini kendi eliyle sorunlara soktuğuna ve bundan ötürü de oldukça sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir. Aile içerisindeki bireylerden birinin oldukça önemli bir üzüntüye itildiğine de işaret eder.

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada beyaz kedi yavrusunu görmek; rüyayı gören bireyin, iş yaşamında kazanmış olduğu paralarda ve işlerinde azalma yaşayacağına, eğer bir tedbir almazsa oldukça kötü vaziyetler ile karşı karşıya kalacağına tabir edilir. Ayrıca, rüyayı gören bireyin, eş, dost veya akrabalarından birinin oldukça büyük bir soruna gireceği tabir edilir.

Rüyada Evde Kedi Görmek

Rüyada evde kedi görmek çekicilik ve gizem ile bağlantılıdır. Evde gördüğünüz kedi, çok ilginç bir kişiliğiniz olduğuna işaret eder. Ancak bu, aynı zamanda rüyayı gören kişinin empati kurmakta zorluk çektiği anlamına gelir. Fikrinizi değiştirme konusunda oldukça inatçı olabilirsiniz.

Ayrıca, başkalarının nasıl düşüneceğini veya hissedeceğini düşünmeden varsayımlar ve sonuçlar çıkarmak için çok hızlı olabilirsiniz. Bazen kendinizi izole etmek ve durumlardan uzaklaştırmak istersiniz. Bazense yolunuzu bulmak için zekanızı kullanırsınız. İnsanların onlara neyin çarptığını asla bilemeyecek kadar kurnaz ve zor olabilirsiniz.

Rüyada evde kedi görmek, tahmin edilemez bir kişiliğiniz olduğu anlamına gelir. Tamamen bağımsız hareket eden bir insan olmanız etrafınız tarafından yadırganıyor olabilir. Her şeyi kendi başınıza yapmak istersiniz.

Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyada sarı kedi görmek özgürlüğü sembolize eder. Muhtemelen hayatınızda özgürlüğü arzu eden birisiniz ve herhangi bir şekilde bağlanma fikrinden nefret ediyorsunuz. Bir kedi oldukça çevik olduğu ve esnekliği nedeniyle durumlardan çıkabildiği için bilinir ve bu, hayatın herhangi bir yerine ulaşmak için yapmanız gereken başka bir şeydir.

Rüyada sarı kedi görmek her ne kadar yeni yöntemler öğrenmek ya da davranışınızı bir şekilde değiştirmek zorunda olduğunuz anlamına gelse de, yaklaşımınızı çeşitli zamanlarda nasıl değiştireceğinizi öğrenmeniz gerektiğine işarettir. Bir kedinin oldukça meraklı bir hayvan olduğu bilinir ve bu merakın bir kısmını kendi hayatınıza entegre etmeye çalışmak en iyisidir.

Rüyada sarı kedi görmek sırlarla doğrudan ilişkilidir, ancak onları tutan siz değilsiniz. Bunun yerine, yakınınızdaki biri hayatınızı etkileyebilecek bir şeye sahip olabilir ve bir şeylerin ortaya çıkması halinde bir anda değişebileceğini bilmeniz gerekir.

Rüyada Birden Fazla Kedi Görmek

Dokuz cana sahip bir kedi fikri, yaşamda daha fazla risk almanızın size söylendiği anlamına gelir.

Her zaman güvenli oynamak sıkıcı ve anlamsız olacaktır, bu yüzden hayatın herhangi bir yerine ulaşmak için devam etmeli ve bu sınırları zorlamalısınız. Genel olarak, odaklanmanız gereken kediler, uyumluluk, risk alma ve sadece sıkıcı bir hayat yaşamamaya odaklanır.

Rüyada birden fazla kedi görmek hayatınızın monotonlaştığına ve onu renklendirmeniz gerektiğine işaret eder. Hayatınıza biraz heyecan katın ve sizi nereye götürdüğüne bakın, çünkü bu dünyanın bir bütün olarak nasıl işlediğine dair bakış açınızı tamamen değiştirecektir.

Rüyada birden fazla kedi görmek; sahip olduğunuzu hayal etmek, başkalarını her zaman yalanlara ya da yanılgılarına dayanarak manipüle etme girişiminizi temsil edebilir. Rüyadaki kediler iyi hissetme, sevilme ya da nesnel olmayan şeyler hakkında rahat hissetme ihtiyacınızı yansıtabilir.

Çünkü gerçekleri görmezden gelmeyi seçmek daha iyi hissettirir. Rüyada birden fazla kedi görmek kimi tabircilere göre acı veya sert gerçeği hissetmemek için kendinize yalan söylediğiniz anlamına gelir. Kediler, sizi sevmeleri için başkalarına yalan söylemekle de tabir olunur.

Rüyada Yavru Kedi Görmek

Rüyada yavru kedi görmek; yardımcı biri, bahçıvan, uşak veya temizlikçi biri şeklinde tabir edilmektedir. Rüyayı gören bireyin işlerinin basit hale getiren, günlük yaşamın koşuşturmasında yetişemediği işlerini yapacak olan, kişinin eksik gedik ne varsa tamamlayan, sağını solunu toparlar hale getiren birinin varlığına tabir edilir.

Bir başka yorum olarak rüyayı gören kişiye karşı vefasızlık yapılacağı birinin varlığına da tabir edilmektedir.

Rüyada Yavru Kedi Sevmek

Rüyada yavru kedi sevmek, rüyayı gören bireyin kendisiyle barışık biri olduğuna, yaşama olumlu yönlerden baktığına, en kötü zamanlarında bile umudunu kaybetmeyip yoluna devam ettiğine işaret etmektedir.

Rüyada Yavru Kedi Beslemek

Rüyada yavru kedi beslemek, rüya sahibinin yardım etmiş olduğu bireylerin zamanı gelince iş yaşamında yapacakları şeyler adına para bakımından her zaman yardımcı olacağına işaret eder. Her zaman yardım sever olup, ihtiyacı olan bireylere destek olacağına yorumlanır.

Rüyada kedi beslemek kendinize yeterince iyi olmadığınızı söyleyerek kendinizi daha güvende hissetme isteğinizi ifade eder. Kendiniz veya kötü şansı olan insanlar için üzülmemelisiniz.

Alternatif olarak, rüyada kedi beslemek ihtişamın yanılsamalarını yansıtabilir. Kediler ayrıca kendiniz, başkaları veya dünya hakkında size yanlış bir güç veya kontrol duygusu veren yanılsamaları yansıtabilir. Yani, derinlerde bildiğinize inandığınız bir şey doğru değil.

Kediler genellikle bir insanın hayal edebileceği en kötü sembollerden biridir, çünkü simgeledikleri problem kişinin egosunun kabul etmesi için çok zor veya korkutucu olabilir. Bir insanın kolayca inkar edeceği veya asla yüzleşmek istemeyeceği bir şeydir. Rüyada kedi beslemenin ise farklı bir anlamı daha vardır.

Rüyada kedi beslemek kurduğunuz fantezilerin sıklığı ile yakın ilişkilidir. Daha fazla kedi besleyen birinin gerçek yaşamda daha sık fantezi kurduğuna işarettir.

Rüyada Kedi Isırması

Rüyanızda bir kedinin sizi ısırdığını gördüğünüzde, kedi sembolizmi sizi daha fazla risk almaya çağırır.

Fırsatları yakalamakta tereddüt etmeyin. Bununla birlikte, risk almak konusunda dikkatli ve sorumlu olun ve sonuçları düşünün. Rüyada kedi veya kediler tarafından ısırılmak, karanlıkta net bir şekilde görmenizi ve etrafınızda olup bitenlere yakından bakmanıza işaret eder. Çoğu zaman, işler göründükleri gibi değildir.

Rüyayı gören erkekse hayatındaki kadının ona karşı saldırgan bir tutum sergilediğini gösterebilir. Bir kadın size karşı agresif davranıyor olabilir, bu nedenle çevrim içi veya çevrim dışı herhangi bir kişisel saldırı belirtisine dikkat edin. Bu, aynı zamanda kadınsı tarafınızla mücadele ettiğinizi veya size yakın olan başka bir kadınla sorun yaşadığınızı da gösterebilir.

Rüyada kedi ısırmasının bir başka anlamı da birinin sizi kandırmaya veya aldatmaya çalıştığıdır. Bu olduğunda, arkadaşlarınızı kendinize yakın tutun ama düşmanlarınızı daha yakın tutun.

Rüyada Kedi Tırmalaması

Rüyada bir kedinin kendisini tırmaladığını gören kimse çoğunlukla kendisi veya diğer insanların mükemmel olduğuna dair objektif olmayan inançlara sahiptir. Çok hassas veya koruyucu olduğumuz yanılsamalar veya kanıtlanamayan inançlarla karşı karşıyasınızdır. Kanıtlanamayan şeyleri agresif bir şekilde önemsediğiniz anlamına gelir. Rüyada bir kedi sizi tırmalıyorsa kendinizi korkutuyorsunuz demektir. Kendinizin mükemmel olmadığını düşünüyorsunuz.

Bir rüyada kedi tırmalaması görmek dengesiz bir yanılsamayı veya yanılgıyı temsil eder. İnandığımız, imkansız, aşırı veya korkutucu şeyleri temsil eder. Bir rüyada kedinin sizi tırmaladığını gördüğünüzde, gerçekle ciddi şekilde temasınız kaldınız demektir. Rüyada kedi tırmalaması, mümkün olmayan fırsatlardan bile korktuğunuz anlamına gelir.

Rüyada Kedi Kovalamak

Rüyada kedi kovalamak, sorumlu hissettiğiniz yanlış inançlar veya fanteziler anlamına gelir. Rüyada kedi kovalamak kanıtlanamayan güçlü bencil inançları yansıtır. Rüyada bir kediyi kovaladığını gören kişi gerçek yaşamda başarısız olduğunu düşünür.

Bazı tabircilere göre kedi kovalamak para, güç veya diğer insanlardan daha iyi olma konusundaki tanrısal inançları yansıtabilir. Bu, ayrıca doğru olmayan, ancak iyi niyetleri olan bir şeye inandığınız anlamına gelir. İnsanlara yardım etmenizi teşvik eden veya sizi çok ahlaki veya olumlu bir zihniyet içinde tutan fantezilere sahipsiniz demektir.

Rüyada Ölü Kedi Görmek

Rüyada ölü kedi görmek, gerçeği kabul etmekte veya nesnel olmakta zorluk çektiğinizi gösterir. Hedeflerinizi nesnel olarak sorgulamadan imkansız olduğuna inanmaya zorlamak anlamına gelir. Gerçekle yarışmak zorunda kalma korkusuna sahip olduğunuza işarettir. Rüyada ölü kedi görmek ayrıca kendinize karşı kaba olduğunuz anlamına gelir.

Rüyada Kedi Doğurmak

Bir rüyada bir kedi doğurmanız yanlış varsayımlara dayanan korkularınız olduğunu gösterir. Kötü niyetli kediler, hayatınızda bir şeyin kanıtlanmadığı zaman umutsuz olduğuna inanmanızı sağlayan güçlü yanılsamaları veya korkuyu yansıtabilir. Rüyada kedi doğurmak, gerçek yaşamda umutsuz ya da depresif olmak anlamına gelir.

Rüyada Konuşan Kedi Görmek

Rüyada konuşan kedi görmek duygusal olarak fantezilere bağımlı olabileceğinizi veya çok daha objektif olmanız gerektiğini gösteren bir işarettir. Tüm hayatınızın başkalarına ifşa etmekten korktuğunuz bir yalan etrafında döndüğünü hissedebilirsiniz.

Rüyada Kedi Almak

Rüyada kedi aldığını görmek, aile hayatında kazanılacak olan mutluluk ve sevince delalet eder. Rüyada kedi almak, rüya sahibinin insanlar tarafından saygı gören ve sevilen birisi olacağı demektir. Kişinin uzun çalışmalar sonucu zafere ulaşacağı, neşesinin yerine geleceği olaylar yaşayacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Kedi Emzirmek

Rüyada kedi emzirdiğini görmek, yaşamın güzel hale geleceğine, sorunların varlıklı kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder. Rüyada kedi emzirmek rüyayı görenin çocuğunun güzel makama geleceği demektir. Kedini emzirdiğini gören kişi huzura, refaha, berekete, paraya kavuşacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada Kedi Boğmak

Rüyada kedi boğduğunu görmek çevresindeki insanların kalplerini kırdığına, bu yüzden o kimselerin gönlünü alması gerektiğine işaretle tabir olunur. Rüyada kedi boğmak bazen de evlilikle yorumlanmakla birlikte, bekâr kimsenin rüyasında kediyi boğmaya çalıştığını görmesi; o kişinin muhtemelen evleneceğine yorumlanır.

Rüyada Kedi Öldürmek

Kediyi kestiğini veya öldürdüğünü ya da tuttuğunu gören kimse, hırsızı tutar ve ona galip gelir. Kediyi öldürüp derisini yüzdüğünüzü görmek; hırsızlıkla elde edilen mal alacağınıza yorumlanır. Rüyamda kedi öldürmek genişliğe çıkmak demektir. Kediyi öldürdüğünüzü görmek; hırsızı alt edeceğinize veya etkisiz hale getireceğinize işarettir. Rüyada saldıran bir kediyi öldürdüğün görmek hayırlıdır. Kişi çalışma hayatında büyük bir başarı göstererek makam sahibi olacak demektir. Rüyada kendisine bir kedinin saldırdığını gören kişinin hayatında hayırlı değişiklikler olacak demektir. Kirmani: Rüyada kediyi öldürmek, hırsızı yakalamaya ve ona galip gelmeye delalet eder.

Rüyada Kedi Kurtarmak

Yakın çevrenizi ihmal etmemeniz gerektiğini ifade eder. Ailenize ve çevrenize gereken ilgili göstermeniz gerektiğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin işe kendisini vermesini işlerinde başarıyı simgeler. Zor durumdaki bir kediyi kurtardığını görmek; evinizin güvende olacağına işarettir. Kediya olduğu yerde kurtarmak için çalıştığını görmek; mutlu olacağınız bir gelişmenin olacağına delalettir. Bazı tabirciler, kedileri kurturmak, rüya sahibinin mermet sahibi bir insandır dediler.

Rüyada Kedi Tüyü Görmek

Bir kimsenin rüyasında kedi tüyü görmesi; o kimsenin içinde bulunduğu bu günlerde kendini sağlıklı ve güçlü hissedeceğine ve bütün işlerini de kolaylıkla halledeceğine tabir olunmaktadır. Bir başka yoruma göre rüyada kedi tüyü görmek, kişinin sevinç ve feraha kavuşacağına, başkaları ile dostluk ve arkadaşlık kuracağına delalet eder.

Rüyada Büyük Kedi Görmek

Erkek kedi evladın, düşmanın, hırsızın ve söz taşımanın işaretidir. Rüyada kocaman büyük bir kedi görmek kişinin şanlı ve büyük kimseler nezdinde yüksek mevkiye çıkacağı demektir. Rüyanızda büyük kedi görmeniz bir kişiyi arkasından çekiştireceğinize tabir edilir. Bazı tabircilere göre rüyada büyük kedi görülmesi rüyayı gören kişinin önemli bir işten büyük kazanç sağlayacak ve üstün, önemli biriyle uzun süre dost olacak anlamına gelir. Bazen büyük kedi hüzün ve kederdir. Rüyada iri yarı kocam kedi gücü ve yaratıcılığı temsil ettiği gibi kötü şans ve talihi de ifade etmektedir.

Rüyada Kediden Kaçmak

Rüyada kedi kovalamak hizmetçiyede işaret eder. Yine kedi kovalamak hırsızdan kurtulmaya yorumlanır.

Kedinin, birine sürtündüğünü görmek; iyi niyetinizin kötüye kullanılacağına yorulur. Aynı zamanda bazı dalkavuklar tarafından aldatılacağınıza delalet eder. İnsanın hizmetçisi yahut koruyucusuna; insana hem zararı hem yararı dokunan kimseye, Dişi ve uslu usulu oturan ev kedisi rahatlık ve ferahlığa işarettir.

Hamile Kedi Görmek

Rüyada görülen hamile kediler, şefkatli bir kadına delalet eder. Aynı zamanda şefkatli olduğu kadar husumetli bir kadını da ifade eder.

Rüyada Kedi Yıkamak

Anne iseniz, çocuğunuza karşı gereğinden fazla zorlayıcı davranıyor ve onun eğitimini çocuğunuzu sıkacak bir şekilde vermeye çalışıyorsunuz demektir. Rüyada evde beslediğin kediyi yıkamak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine yorumlanır. Kişinin kediyi banyoya sokması borçlarının kapacağına delelettir. Aynı zamanda kedi yıkamak rüyayı gören kişinin, keyfinin ve neşesinin artacağına, problemlere çözüm bulunacağının işaretedir. Rüyada kedi yıkamak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada Kedi Eti Yemek

Rüyada kedi etinden yemek eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp bir iş yapılacağına aynı zamanda çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir. Bazı kerede rüyada kedi eti yemek ele geçecek mal demektir.

Rüyada Konuşan Kedi Görmek

Rüyada kedi ile konuşmak bilginin fevkinde(üstünde) bilgelikle yorumlanır. Rüyada kedinin kendisiyle konuştuğunu gören, itibar ve makam sahibi olur. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada konuşan bir kedi görmek işlerde başarı için, yapılabilecek her şeyi yapabileceğiniz anlamına gelir. Rüyasında kedinin kendisine konuşarak, haber verdiğini görmek, gerçek hayatta güzel söz işitmeye veya mutlu olmaya işarettir. Bazen de rüyada kedinin konuşması, sinsi ve kötü bir kimsenin getireceği haberlere inanır ve bu yüzden hata yapar.

Rüyada Kediden Korkmak

Rüyasında büyük ve vahşi bir kedi gören ve ondan korkan kişi, ümit etmediği bir şeyi gerçekleşir ve güven içinde olur. Bu rüya günahlardan tövbe anlamında yorumlanır. Rüyada kedide korkmak rüyayı gören kişinin emniyet içinde olacağına ve yüksek bir makama (yöneticilik) geleceği söylenir.

Rüyada Kedi Pisliği Görmek

Parasal anlamda iyi gelişmeler yaşanacağına ve doğru yatırımlar sayesinde zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder. Rüyada kedi pisliği gören kişi, başka kişilerle yaptığı ortaklıklar neticesinde işlerini büyütür. Devlet dairesinde çalışanlar için ise terfi anlamına gelir ve maaşına zam alır. Kedi pisliği görenin çevresi de zengin ve cömert kişilerden oluşur.

Rüyada Kediye Dönüşmek

Rüyanızda bir kediye dönüştüğünüzü görmeniz hırsızlığa delalet eder. Hırsızlık yoluyla veya dinen haram olan yollarla geçiminizi sağlayacağınızın habercisidir.

Rüyanızda bir ev kedisine dönüştüğünüzü görmüşseniz ve evde rahat yerinizde uyumuşsanız, bu uzunca bir süre işlerinizin ters gideceğini gösterir.

Rüyanızda kediye dönüştükten sonra başka bir kediyle kavga etmeniz, girişeceğiniz işle ilgili vicdansız bir kimse ile ortaklık yapacağınıza veya bu kişiden yardım alacağınıza fakat, bu kişiyle tartışmak suretiyle iş ilişkinizi bitireceğinize delalet eder.

Rüyada Kedinin Sürtünmesi Görmek

Rüyada kedinin size sürtündüğünü görmüşseniz, etrafınızdaki insanlara karşı safça tavırlar sergiliyor ve onlara pembe gözlüklerle bakıyorsunuz demektir. Gereğinden fazla yardım ve iyi niyet sonrasında nankörce tavırlarla karşılaşacaksınız. Dikkatli olmalısınız çünkü bir konuda sizi kandırabilirler.

Rüyada Kedinin Göz Çıkarması

Kedinin göz çıkarması aynı kedi tırmalaması gibi yorumlanır. Düşmanlarınız sizden saklanmayacak ve açıkça hasetlerini belli edeceklerdir.

Rüyada Kedi Satmak

Rüyanızda bir kediyi para karşılığı sattığınızı görmüşseniz, malvarlığınızı harcayacağınız şeklinde tabir edilir.

Rüyada Kedi İniltisi

Rüya tabircilerine göre rüyanızda kedi iniltisi duymanız, gıybete gireceğiniz konusunda bir uyarı niteliğindedir.

Rüyada Misk Kedisi Görmek

Rüyanızda misk kedisi görmüşseniz, dışarıdan kötü gözüken fakat içi tertemiz olan bir erkekle yorumlanmaktadır.

Rüyada Kedinin Kaybolması Görmek

Rüyanızda gördüğünüz kedinin kaybolması rahatsızlığınızın alevleneceğine veya bir konuda sıkıntıya düşeceğinize delalet eder.

Rüyada Kedi Sevmek

Rüyayı gören kişinin, içinde bulunduğu ortama ya da duruma göre değişiklik gösterir. Eğer işle ilgili bir karar verilecekse ortaklık kurulan ya da maddi destek istenen kişinin kötü niyetli bir kişi olabileceğine işaret eder. Evlilikle ilgili bir durum varsa eğer yakında nur topu bir çocuğa sahip olunacağına alamettir. Ayrıca, çok sevinilecek bir haber alınacağına ve bu haber doğrultusunda kazançlı bir işe girileceğine ancak atılacak adımlarda dikkatli olunması gerektiğine yorulur.

Rüyada Kedi Yalaması Görmek

İş konusunda sevilen bir kişiden alınacak destek ile büyük bir işe girileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına ve hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet edilir. Kişi, hayırlı bir yola çıkıp bu yolda başarılı olacak demektir.

Rüyada Kedi İşemesi Görmek

Rüyayı gören kişinin, beklemediği bir anda kötü bir kişi ile muhatap olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yapılan hatanın bir sorun doğuracağına ve bu yüzden uzunca bir süre boyunca üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada Doğum Yapan Kedi Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş konusunda çok iyi bir noktaya geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, dertlerin artacağına ancak daha sonra yavaş yavaş ortadan kalkacağına ve rahat bir nefes alınacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, çok istenen bir işin büyük bir çaba gösterilerek yapılabileceğine bu yüzden daha iyi bir çalışma düzenine girilmesi gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Kedi Yakmak

Hayırsız bir kişi yüzünden girilecek işte uğranacak bir zararın istenmeyen durumlara yol açacağına, bu sebeple bazı hatalı kararlar verileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder. Aynı zamanda, zor bir durumun sevilen bazı kişilerin vereceği destek sayesinde kolayca çözüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Rüyada Kedi Taşlamak

Aile hayatını kıskanan ve sahip olunan mutluluğa göz diken bir kişinin aile bireyleri ile ilgili olarak bazı planları olduğuna, bu kişinin aileden uzaklaştırılması gerektiğine, aksi takdirde çok sıkıntılı ve üzücü olayların yaşanacağına ve hane huzurunun bozulacağına işaret eder. Aynı zamanda, güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ve yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamettir.

Rüyada Kuyruksuz Kedi Görmek

Rüyanızda kuyruğu olmayan ya da herhangi bir uzvu eksik olan bir kedi görmeniz, yaşamınızda kararlarınızı özgürce veremediğinizi ve bundan dolayı rahatsızlık hissettiğinizi göstermektedir.

Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

super superaktuel.com web sitesi ziyaretçiler için hazırlanmış güncel bilgilerin düzenli oluşturulduğu bir web sitesi olup, doğru bilgiler sunmayı hedefleyen bir ücretsiz bilgi kaynağıdır. Süper Aktüel genel olarak dev bir arşiv oluşturmak maksadı ile yayın hayatına başlayıp bilinenleri daha da detaylarına inerek son kullanıcıya ulaştırmayı hedeflemiştir